Özel Marmara Ortaokulu ve İlkokulu “Doğa Dostu Kulübü” öğrencilerimiz Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Ve Botanik Parkı’nda

Okulumuz Doğa Dostu Kulübü öğrencileri Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda yaşayan hayvanlara yılbaşı hediyelerini verdiler. Öğrencilerimizin bu anlamlı ziyaretinde TRT Haber ekibi de onların heyecanına ortak oldu.

Parkta bulunan hayvanları besleyen öğrencilerimiz; anne aslan ve üç yavrusu için et parçalarını kutulara koydular ve açık alana bırakarak beslenmelerini izlediler. Cüce maymunlara hediyelerin verilmesinin ardından iskelet başlı minik maymunlara elleriyle fıstık vermenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, son olarak da şempanzelere hediye kutularını vererek onların kutuları açmalarını ilgiyle izlediler.

Etkinliğin sonunda kötü hava koşullarına aldırmadan Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın ve Ece Öztürk’ten aldıkları eğitim sayesinde çok özel ve unutamayacakları bir gün geçiren öğrencilerimiz TRT haber ekibi ile röportaj yaparak parktan ayrıldılar.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.