Pyp Sergisi

Uluslararası Bakalorya Programının ilk aşaması olan İlk Yıllar Programının son yılında 4. sınıf öğrencilerimiz yıl boyunca dünya sorunları üzerinde çalıştılar ve tüm çalışmalarını sundukları bir sergi hazırladılar.

PYP’nin temel taşları olan öğrenen profili özelliklerini, tutumları ve becerileri yansıtan sergimiz velilerimizin de katılımıyla 13 Mayıs 2016 günü gerçekleşti. Sergi programı koro, Türkçe drama, İngilizce drama, dans ve step gösterilerini içeren salon programıyla başladı. Sonrasında velilerimiz sınıflarda öğrenci sunumlarını izledi ve son olarak kokteyl eşliğinde ürün sergisini incelediler.

Yaptıkları araştırmaları ve çalışmaları eyleme de dönüştüren öğrencilerimiz coşkulu ve verimli bir gün geçirerek İlk Yıllar Programının bu son etkinliğini kutladılar.