Sağlık Hizmetleri
  • Gün boyu revir hizmeti okul hemşiresi tarafından verilir.
  • Ders yılı başında yeni öğrencilerin velilerince ‘Öğrenci Sağlık Bilgi Formu’ doldurulur, özel durumu olan öğrenciler belirlenir ve takibi yapılır.
  • Ders sırasında rahatsızlanan öğrenci ( ikinci kademe için ) ilgili müdür yardımcısından ‘Revire Sevk Formu’ alarak revire gider. Sağlık Birim Sorumlusu öğrenciye gerekli müdahaleyi yapar, öğrencinin ailesinin bilgilendirilmesi veya eve gönderilmesi gerekiyorsa ilgili müdür yardımcısını bilgilendirir ve veliye haber verilir. Teneffüslerde öğrenci revire gitmişse Sağlık Birim Sorumlusu müdahalesini yapar ve ilgili müdür yardımcısını bilgilendirir. Sağlık Birim Sorumlusu tüm revir başvurularını ‘Revir Defteri’ne işler.
  • Kurum içinde bulunan Sağlık Birim Görevlisinin haricinde kampus içerisindeki Sağlık Ocağı’nda bir doktor ve hemşire gün boyu hizmet vermektedir.
  • Acil durumlar için Sağlık Ocağı’nda bir ambulans mevcuttur.