Saide Vedat ATLI

2003 yılında çıkmış olduğumuz yolculuğun hikayesi. 

      2003 yılında büyük kızım Özge için güvenli, çağdaş ve en önemlisi donanımlı bir okul arayışındaydık. Marmara Koleji karşımıza çıktığında daha ilk anda diğer okullardan farklı olduğunu bize hissettirmişti. Bugün bu inanışımız bir veli olarak  hala değişmedi hatta artarak katlandı.  Ebeveyn olarak kendimize belirlemiş olduğumuz hedeflerin daha ilerisine sürükleyen bir 9 sene geçirdik. Yönetim kadrosuyla, öğretmen seçiminde gösterdikleri titizlikle  ve hatta ki bence bu bile çok önemli teknik kadrosuyla  her daim en yüksek kalitede hizmet için çaba gösterilen bir merkezde olduğumuz aşikardır.

     Okula her gittiğimde doğasıyla büyülenip çocuklarımı İstanbul’un karmaşasından uzak, ormanın içinde bir okula gönderdiğimiz için ne kadar şanslı olduğumuzu aklımdan geçiririm. Kızlarım anaokulundan itibaren almış olduğu dil eğitiminde İngilizcesi ile artık hepimizi büyülüyor. Tüm bu başarı çizelgesi  küçük kızımız Defne’yi de aynı okula yazdırmak kararını bize hiç düşünmeden hızla aldırdı. 

      Bu okulda olmamız bir başka açıdan da geleceğe hazırladığımız çocuklarımız için büyük katkısı oldu. Marmara koleji sadece IQ  bakımından çocukları sağlam yetiştirmenin bu yüzyıla yeterli kalmadığını görüp EQ açısından da çocukların her açıdan donanımlı olması için kapılarını sonuna kadar açmaktadır. Gerek hafta sonu kursları gerekse hafta içi ekstra takım çalışmalarıyla çocuklar sosyal alanda da kendilerini kanıtlamaktadırlar.

      Bu sene büyük kızımız mezun olmaktadır, şu an 3. sınıfta olan küçük kızımızı da bu huzur ve güven ortamında sağlıkla mezun etmeyi diler emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimize tekrar tekrar teşekkürlerimizi sunarız. 

Saide-Vedat ATLI

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.