Satranç Müsabakaları

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz 15-19 Aralık 2014 tarihlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü işbirliği ile Üsküdar Gençlik Merkezinde düzenlenen "2014 İstanbul Okul Sporları Anadolu Yakası Birinciliği" satranç turnuvasına katılmıştır.

Minikler (Genel), Minikler (Kızlar), Küçükler (Genel) ve Küçükler (Kızlar) olmak üzere 4 kategoride toplam 838 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya okulumuzu temsilen katılan öğrencilerimiz başarılı sonuçlar alarak kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Dereceye giren öğrencilerimiz ileri bir tarihte yapılacak olan MEB Türkiye finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir. Kendilerine başarılar dileriz.

Berk Günay : Yıldızlar Genel Kategorisi / 7 maçta 5,5 puan (İstanbul dördüncüsü oldu)

Pırıl Sine Kordel : Küçük Kızlar Kategorisi / 7 maçta 5 puan (Üçüncülüğü paylaşarak averajla İstanbul beşincisi oldu.)

Kaan Yavuzcan : Küçükler Genel Kategorisi / 7 maçta 6 puan (Üçüncülüğü paylaştı, averaj ile dokuzuncu oldu)