Satranç Turnuvasında Birincilik Marmara’nın

22 – 23 Ekim 2016 tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile İstanbul Küçükler İl Birinciliği Kartal Grubu turnuvası düzenlenmiştir.

Turnuvaya, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde toplamda 600’den fazla küçük yarışmacı katılmıştır.  2008 doğumlular grubunda okulumuzu temsil eden 4D sınıfı öğrencimiz Poyraz Pirim büyük bir başarıya imza atmış ve tüm rakiplerini yenerek tam puan ile birinci olmuştur. Kazandığı kupa ve madalya ile birlikte kürsüye çıkan öğrencimiz Aralık ayında yapılacak olan final yarışmalarına katılma hakkı elde etmiştir.

Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.