Servis Hizmetleri
  • SERVİS GEREKLİLİKLERİ

SERVİS BEKLERKEN

• Öğrenciler kendilerine verilen saatten 3 dakika önce bekleme noktasına inerler.
    • Hava ve trafik şartları, servis aracının gecikmesine neden olabilir. Bilgi almak için, makul bir süre bekledikten sonra servis rehberi cep telefonundan aranabilir.
    • Sabahları öğrencinin kapının önünde olmaması durumunda bir sonraki öğrenciyi bekletmemek için araç hareket eder.
    • Herhangi bir nedenle servisi kaçırılmış ise öğrenciler lütfen kendi imkânları ile okula ulaşmak durumundadır. Servis aracının geri dönerek öğrencimizi alabilmesi mümkün değildir.
    • Eğer buzlanma, kar veya başka bir nedenle güvenli seyahat sağlanamıyorsa, sürücü sizi arayarak öğrencimizin güvenli ulaşımını sağlamak adına yeni bir buluşma noktası önerebilir.

YOLCULUK ESNASINDA

•  Araçlarda öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla emniyet kemerleri bulunmaktadır Öğrencilerimiz emniyet kemerlerini takmak zorundadır.
    • Öğrencilere emniyet kemeri takma bilincinin verilmesi, emniyet kemerini takması için gerekli tembihlerin yapılması yönünde velilerimizin desteğinizi beklemekteyiz.
    • Araçlarda yiyecek içecek tüketilmesine, hijyen ve güvenlik nedeniyle izin verilememektedir. Anlayışınızı ve desteğinizi beklemekteyiz.

DİĞER

• Öğrencinizi sizin dışınızda birinin teslim alması söz konusu olduğunda ilgili kişinin iletişim bilgilerini Tursan okul ofisi ile paylaşılması gerekir.
    • Öğrencilerden sürücüleri ve servis rehberlerini dinlemeleri ve onlara saygılı davranmaları beklenmektedir.
    • Öğrencilerin uygunsuz davranışlarıyla, diğer öğrencileri rahatsız etmemeleri çok önemlidir. Bu tür durumlarda servis rehberimiz ve sürücümüz müdahale etmek zorundadır, bunu anlayışla karşılamanızı bekleriz.
    • Lütfen öğrencimizin servis rehberimizin ve sürücümüzün uyarılarını dinlemesi konusunda bizlere destek veriniz.
    • Servislerin alış ve bırakış saatlerini değerlendirirken, araçların ders zilinden en az 15 dk. önce okulda olmaları gerektiğini, akşam ise ancak çıkış zilinden en az 15 dk. sonra okuldan hareket edebildiklerini ve süratlerinin şehir içinde50 km, otoyollarda ise80 kmile sınırlı olduğunu, ayrıca servis saatlerindeki yoğun trafik nedeniyle yolculuğun uzadığını lütfen dikkate alınız.
    • Hızlı ve etkin bir çözüm üretebilmemiz için servisle ilgili herhangi bir olumsuzlukta sürücü ile değil, Tursan Okul Ofisi ile irtibata geçmenizi rica ederiz.
    • Kar veya olağanüstü haller nedeniyle okulların tatil edildiği günler servisler, öğrencilerimizi farklı saatlerde geri getirebilecektir, böyle günlerde hazırlıklı olmanızı rica ederiz.

BU GEREKLİLİKLER SİZLERE DAHA KALİTELİ BİR HİZMET VEREBİLMEK; SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR ULAŞIMI SAĞLAMAK AMACIYLA BELİRLENMİŞTİR.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

İRTİBAT BİLGİLERİMİZ;

Ofis Tel             : 0216 626 10 00 / 1072