Servis Hizmetleri
  • Servis araçlarında geçen süre okulun devamı niteliğinde olup öğrencilerin okul içi kurallara göre davranmaları gerekmektedir.
  • Servis hizmetinden faydalanan öğrenciler sabah servisinde kendilerine belirtilen saatte servise bineceği noktada hazır olmakla yükümlüdür. Belirtilen saatte hazır olmayan öğrenci, diğer öğrencilerinde geç kalmamaları için, beklenmez. Geç kalan öğrencilerin evden okula ya da okuldan eve ulaşımları velileri tarafından sağlanır.
  • Servis araçları güzergâh boyunca her ne sebeple olursa olsun kayıtlı öğrenci dışında yolcu indirip bindiremez. Ancak zorunlu nedenlerle ve yer olduğu takdirde, servis firmasına kayıtlı diğer öğrencileri de servise alabilir. Zorunlu durumlarda servis değişikliği yapacak öğrencilerimizin velileri, servis değişikliğine izin verildiğine dair belgeyi servis firmasına faks ile yollar; faks imkânı olmayan veliler izin dilekçesini öğrenci ile sabah servisinde servis firmasına iletilmek üzere servis sürücüsüne verirler. Kullanmak istedikleri serviste yer var ise servis firması tarafından gerekli düzenleme yapılır. Yazılı veli izni olmadan öğrencinin servis değişikliğine ya da bir başka araçla okuldan ayrılmasına kesinlikle izin verilmez.
  • Okula ulaşım için özel servis aracı seçeneğini tercih eden velilerimizin, servislerin de diğer servisler gibi okula en geç 08.25 de ulaşmış olmaları konusunda okula yardımcı olmaları beklenmektedir. 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.