Seviye Belirleme Sınavı Sonuçları Açıklanmıştır

Özel Marmara Eğitim Kurumları tarafından her yıl düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Kurumumuza göstermiş oldğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, sınava giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

28.03.2015 Cumartesi gününde yapılan Seviye Belirleme Sınavı sonucunda, burs almaya hak kazanan öğrencilerin listesi;

4. Sınıf – Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesine ulaşmak için, tıklayınız.

5. Sınıf – Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesine ulaşmak için, tıklayınız.

6. Sınıf – Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesine ulaşmak için, tıklayınız.

7. Sınıf – Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesine ulaşmak için, tıklayınız.

8. Sınıf – Burs almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesine ulaşmak için, tıklayınız.

NOT:

1.      Sınava giren tüm öğrenciler, sınav sonuç belgelerine "Öğrenci Bilgi Sistemi-OKULSİS" programı üzerinden ulaşabilirler.

2.      Sisteme giriş için;

- Kullanıcı Adı       : Öğrenci TC Kimlik No

- Şifre                     : 12345

3.      OKULSİS programına ulaşmak için, tıklayınız.