Sosyal Etkinlik Seçimleri

Sayın Velimiz; Öğrencilerimizin kendilerini tanıyabilmeleri, ilgi ve yeteneklerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı edinebilmeleri, girişimci olabilmeleri, grup çalışmalarına katılabilmeleri ve aldıkları sorumlulukları yerine getirebilmeleri gibi olumlu tutum ve davranışları kazanabilmeleri amacıyla öğrencilerimiz için haftada iki saat tercih ettikleri Sosyal Etkinlik programı uygulanacaktır.

Tercihlerinizi yaparken öğrencinin ilgi, yetenek ve isteklerini göz önünde bulundurmalısınız. Sosyal Etkinlikler ile ilgili tanıtım bilgileri tercih yaparken sizlere yol gösterici olacaktır. Sosyal Etkinliklerimiz hakkında tanıtıcı bilgi için, tıklayınız.

Özel Marmara İlkokulu-Ortaokulu

Tıklayınız