Sosyal Etkinlikler Tanıtım Sunumları

17 Eylül 2014 Çarşamba  günü Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine branş öğretmenleri tarafından Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda sosyal etkinlikler hakkında tanıtım sunumları yapıldı.

Yapılan sunumlar öğrencilerimiz tarafından ilgi ile izlendi ve yapılan sunumlar sonucunda öğrencilerin seçecekleri branşlar hakkında detaylı bilgiye sahip olmaları sağlandı. Etkinlikler hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, sunum sonrasında merak ettikleri konuları ilgili branş öğretmenlerine sorarak cevaplarını öğrendiler.

Yeni eğitim öğretim yılında seçecekleri sosyal etkinlik derslerinde öğrencilerimize başarılar dileriz.