Sosyal Etkinlikler

Öğrencilerimizin kendilerini tanıyabilmeleri, ilgi ve yeteneklerini geliştirebilmeleri, planlı çalışma alışkanlığı edinebilmeleri, girişimci olabilmeleri, grup çalışmalarına katılabilmeleri ve aldıkları sorumlulukları yerine getirebilmeleri gibi olumlu tutum ve davranışları kazanabilmeleri amacıyla kendi tercihleri doğrultusunda 1. Sınıflarda haftada dört ders, diğer sınıflarda ise haftada iki ders olmak üzere sosyal etkinlik programı uygulanmaktadır.

• Sosyal etkinliklerimiz 1.-2.-3.-4.-5.-6. ve 7.sınıf öğrencileri için olup, her öğrenci seçtiği bir etkinlik alanında bir yıl boyunca etkinlik çalışmalarına devam eder.
  • Yaş gruplarına ya da öğrenci tercihlerine göre sosyal etkinlik alanları değişiklik gösterir.
  • Her sınıf seviyesinde öğrenci ve velinin seçimlerini kolaylaştıracak bilgileri içeren tanıtıcı sosyal etkinlik bilgilendirmeleri bu el kitabı aracılığı ile paylaşılmaktadır.
  • Yeterli öğrenci sayısına ulaşamayan kulüpler açılmayacaktır. Bu kulübü seçmiş olan öğrenciler diğer tercihlerine yerleştirilir.
  • Kulüpler, yıl boyunca devamlılığı olan programlara sahiptir. Dolayısıyla kulüp değişim talepleri hem öğrencilerimizin hem de kulüplerin verimliliğini olumsuz etkileyeceğinden değişime izin verilmeyecektir.
  • Yapılan yerleştirmelerin ardından kulüplerin öğrenci listeleri belirlenecek ve sizlerle paylaşılacaktır.