Büyük Spor Salonu

Basketbol, voleybol ve hentbol branş çalışmalarının yapıldığı, standart saha ölçüleri olan salonun 2.130 koltuk kapasitesi vardır. Aynı zamanda resmi müsabakalarında oynanabildiği teknik özelliklere sahiptir.

Alt Spor Salonu

Beden eğitimi dersleri, branşa özgü çalışmalar ve takımlar bazında yapılacak antrenmanlar için kullanılmaktadır. Mineflo zemin ile kaplı olan spor salonumuz perde sistemi ile 5 ayrı salon haline dönüşmektedir.

Küçük Spor Salonu

İlkokul öğrencilerinin beden eğitimi dersleri ve cimnastik çalışmalarının yapıldığı kauçuk zemin ile kaplı spor salonu.

Masa Tenisi Salonu

Genişi bir alana kurulmuş olan resmi ölçülerde 10 adet masa tenisi masası yer almaktadır.

Fitness Salonu

200 m2 alan içerisinde kardiovasküler ve anaeorobik ağırlık çalışmalarının yapıldığı alandır.