TENİS TAKIMLARIMIZ İSTANBUL İL MÜSABAKALARINDA

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Kız ve Küçük Erkek Tenis Takımımız 02-06 Aralık 2013 tarihleri arasında Sarıyer Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tesislerinde Resmi ve Özel Okulların katılımı ile düzenlenen İstanbul İl müsabakalarına katılmıştır. Tüm ilçelerin en iyi takımlarının katıldığı turnuvada;

- Küçük Erkek Tenis Takımımız (Mert Yılmaz Öztürk, Faruk Başar Yılmaz, Koray Ömercan Saçlı, Güney İşcan, Seçkin Ata Sezgin, Eren Yenerkol ve Orkun Şefik) grubunu 2. olarak bitirmiş ve genel klasmanda İstanbul 6.si olmuştur.

- Küçük Kız Tenis Takımımız ( Ceylin Ökmen, Zeynep Kayışlıgil, Lara Bayram ve Duru Enginsel) grubunu 3. olarak bitirmiş olup genel klasmanda İstanbul 8.si olmuştur.

Müsabakalarda emeği geçen tenis öğretmenimiz Fuat Yağcıoğlu’nu ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.