Tema Vakfı’ndan Okulumuza Anlamlı Ziyaret

4 Aralık 2014 Perşembe günü Hasan Ali Yücel Salonu’nda,  İstanbul 1.Bölge Temsilcisi Tamer Aner ve TEMA Vakfı gönüllü öğretmenlerinin katılımıyla  ‘Toprak ve Erozyon’ konulu sunum gerçekleştirildi.

Üç ayrı bölüm halinde gerçekleşen sunumlar Özel Marmara Anaokulu öğrencileri, Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından ilgi ile izlendi.

Çeşitli görüntülerle desteklenen sunumlar, Özel Marmara İlkokulu öğrencilerine “Toprak nasıl oluşur ve toprağın önemi” gibi konularda bilgi verildi. Öğrencilerin karşılıklı interaktif olarak gerçekleştirdikleri ikinci sunumda “Küresel ısınmanın ne demek olduğu” ve “Dünya’mızdan götürdükleri” konuları üzerinde duruldu ve pratik uygulamalı bilgiler verildi.

Sunumda emeği geçen Fen Bilimleri öğretmenleri ve TEMA Vakfı görevlilerine teşekkür ederiz.