Tenis Takımımızın Başarısı

"Muğla ilinde düzenlenen tenis turnuvalarından madalya ile döndük. Hafta sonu Menteşe ilçesinde gerçekleştirilen tenis turnuvasına katılan Bodrum Marmara Koleji öğrencilerinden Can Türkoğlu 9 yaş kategorisinde, Aylin Karakaş ise 10 yaş kategorisinde 3.lük madalyasını kazandı. TTF tarafından Göcek' de düzenlenen 12 yaş tenis turnuvasına katılan Bodrum Marmara Koleji öğrencilerinden Zeynep Gönen ise kendisinden yaşça büyük olan sporcular arasında mücadele etme cesaretini göstererek grubunu dördüncü olarak tamamlamıştır. Katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde eden Bodrum Marmara Koleji Tenis Takımı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."