Tüm Çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun

Özel Marmara İlkokulu ve Özel Marmara Ortaokulu tarafından her yıl geleneksel olarak kutladığımız 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Rehberlik ve Görsel Sanatlar Bölümü tarafından yapılan çeşitli aktivitelerle kutlandı.

Öğrencilerimiz kendilerine dağıtılan günün anlamını simgeleyen yaka kartlarını gün boyunca takarken, farklı sınıf etkinlikleriyle konuyla ilgili görüşlerini paylaşma fırsatı buldular.

Görsel Sanatlar öğretmenleriyle yapmış oldukları pano çalışmasını okul lobisinde sergileyen öğrencilerimiz, kendileri için hazırlanmış çocuk kurabiyelerini alarak keyifli geçen bir günü tamamladılar.

Öğrencilerimiz için oldukça keyifli geçen bugün de emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm çocukların dünya çocuk hakları gününü kutlarız.