Velilerimizle İlişkiler

Okul Aile İşbirliği
Okul ve ailenin işbirliği, eğitimin kaçınılmaz ortaklıklarındandır. Öğrencilerimizde olumlu gelişim ve değişimi kendi rollerimiz çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz oranda hedeflerimize ulaşabiliriz. Bu amaçla veli okul iletişimini açık tutmak, bilgi alma, bilgi verme, paylaşma ortamlarını sağlamak bizim için çok önemlidir. Birlikte hareket etme, süreci takip etme konusundaki duyarlılığımız ancak tarafların aktif katılımıyla mümkün olacaktır.

Öğrencinin okula devam-devamsızlığı, okul kurallarına gösterdiği özen, akademik ve sosyal gelişimin takibi, sağlık, ulaşım vb. konularda okul-aile iletişiminin sağlıklı yürütülmesi eğitimin ayırmaz bir parçasını oluşturur. Okuldan bildirilen toplantı, görüşme, seminerlere öğretmenlerimizin, öğrencilerin ya da velinin katılımının sağlanması okulun zaman çizelgesine uyulması, kılık-kıyafet yönetmeliklerine gösterilecek hassasiyet beklentilerimiz arasındadır. Tüm bu çabalar bir araya geldiğinde daha güçlü ve kalıcı etkiler yaratacağına inanıyoruz.