Yazılı Duyurular Bültenler SMS İletişim Defteri

Okul yönetimi yazılı duyuruları öğrencilerimiz aracılığıyla ya da iletişim defterinin içinde velilerimize ulaştırır. Ayrıca, duyurular SMS yoluyla da velilerimizim cep telefonlarına ulaşır. Okuldan iletilen duyuruları velilerimizin dikkatle okumaları, geri dönüşlü yazılarda dönüş tarihine özen göstermeleri öğrencilerimiz ve işleyiş açısından önemlidir. Velilerimizin duyurular konusunda aksaklık yaşadıklarında okul yönetimi ve sınıf öğretmenleri ile iletişime geçmeleri beklenir. Bu duyuruların velilerimize ulaştırılmasından öğrencilerimiz sorumludur. 1. – 4.sınıflarda kullanılan iletişim defterinin amacı ise veli ve öğretmenlerimiz arasında günlük olarak doğrudan bilgi akışını sağlamaktır. Etkin ve doğru şekilde kullanımı, öğretmenlerimizin olduğu kadar velilerimizin de sorumluluğundadır. Defterin eve geliş ve okula getirilişinin takibinin aile tarafından da yapılması beklenir. İletişim defterinin düzenli ve temiz bir şekilde kullanımı sınıf öğretmenlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda öğrencilerimizin sorumluluğundadır. Bu defterin öğretmenlerimiz tarafından, etkin bir şekilde kullanımı, özellikle gün içerisinde yaşanan önemli olaylar, olumlu ya da olumsuz gelişmelerin dökümünün yapılabileceği bir araç olarak algılanması beklenir.