Bayrak törenleri, sabah yoklama ve etütleri

• Çalışma haftası Pazartesi günü Bayrak Töreni ile başlar ve Cuma günü bayrak Töreni ile biter. Öğrenciler ve öğretmenler bayrak törenlerine katılmak zorundadır.

• Öğrenciler her sınıf seviyesi için önceden belirlenmiş olan bölümde bulunurlar.

• Tören salonuna yiyecek ve içecekle girilmez. Cep telefonu ve çağrı cihazları tören boyunca kapalı tutulur.

• Bayrak töreninde belirlenen öğrenciler bayrak ve flama tutma görevini yaparlar.

• Görevli öğrenciler kılık ve kıyafetlerinin düzgün olmasına özen gösterirler.

• Törende duyuru yapacak öğrenciler duyurularını önceden okul müdürü onayını alarak yaparlar. Duyuru yaparken ayakta durur, sahneye oturmaz, yaslanmaz.

Sabah ilk derste duyuru yapmak isteyenler, duyurularını bir gün önce saat 15:00'e kadar müdür asistanlarına teslim ederler. Duyuru, okul müdürü onayladıktan sonra çoğaltılarak öğretmen kutucuklarına bırakılır.