Velilerimizle İletişim

Çocuk İstismarı Bülten

Marmara Eğitim Kurumlarında velilerimiz ve okul ile iletişim aşağıdaki yollarla gerçekleştirilir:

• Genel Veli Toplantıları: akademik takvimde yer aldığı şekilde sene başında bir tanışma ve bilgilendirme toplantısı, diğerleri de ara karne sonrası olmak üzere toplam üç kez yapılır

• Telefonla (Gerektiğinde veli telefonla aranır veya veli telefonla okula bilgi verir)

• SMS yolu ile (Acil durumlarda velilerimizin bizde kayıtlı olan cep telefonlarına kısa mesaj gönderilir)

• Web sayfası aracılığı ile (velilerimizin www.mek.k12.tr adresini düzenli olarak takip etmeleri beklenmektedir)

• Elektronik Posta ile (Okulun web sayfasında akademik kadro bölümünde her öğretmenin elektronik posta adresi mevcuttur)

• Öğrencilerin iletmesi beklenen yazılarla

• E-okul aracılığıyla (Okulun web sayfasında da linki e-okul bağlantısını kullanarak velilerimiz öğrencilerin notlarını takip edebilirler)

• Veli Öğretmen Görüşmeleri (Her Pazartesi ve Cuma günü eğitim-öğretim yılı başında belirlenen ders saatlerinde yapılır)

Ancak, eğitim Öğretimin en önemli unsurlarından biri olan veli-okul işbirliğini göz önünde tutan Marmara Eğitim Kurumları, velilerimizin okul ile iletişimlerinde randevu alarak bizzat okula gelerek görüşme yapmalarını ve gerekli bilgiyi ilgililere doğrudan vermelerini veya bilgiyi doğrudan almalarını tercih etmektedir.

Özel Marmara Koleji

Özel Marmara Fen Lisesi