BEST BUDDIES TURKEY KULÜBÜ PİKNİĞİ

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Best Buddies Turkey Kulübünün 3. toplu buluşması 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü gerçekleşti.

2017 Kasım ayından itibaren çeşitli eğitim ve etkinliklere katılan 31 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz, Best Buddies Kulübü öğretmenlerimiz Melek EKŞİ ve Damla ULUÖZ MEMİŞ ile birlikte 23.05.2018 Çarşamba günü “Tekrime Tarman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi” ndeki arkadaşlarıyla düzenlenen bahar pikniğinde keyifli bir gün geçirdi.

Hep beraber yenilen öğle yemeğinden sonra mekândaki hayvanat bahçesinde renkli dakikalar yaşayan öğrencilerimiz ve arkadaşları, bireysel ve grup oyunları etkinliklerinin ardından bu mutlu günlerini tamamladılar.

Kulübümüzün 4. ve son toplu etkinliğinin, 2018 Haziran ayı içerisinde çeşitli atölye çalışmaları şeklinde yapılması planlanmaktadır.