Mezunlar Kariyer Günü

Bodrum Marmara Koleji Ailesi, mezunlarını ağırladı. Uzun yıllar önce okulumuzdan mezun olan ve bugün; mimar, psikolog, diyetisyen, moda tasarımcısı, gastronom, mali müşavir,iç mimar, gemi inşaat mühendisi gibi meslek dallarında görevlerini Bodrum Marmara Koleji vizyonu ile sürdüren mezunlarımız, lise öğrencilerimizle buluştu. Bu buluşmada aynı sıralardan, farklı zamanlarda geçmiş olmanın tecrübesini aktaran mezunlarımız, lise öğrencilerimizin sorularını büyük bir içtenlikle yanıtladı. Lise öğrencilerimiz, bir zamanlar, kendileri gibi Bodrum Marmara Koleji öğrencisi olan büyükleri ile meslek seçimi, kaliteli lise ve üniversite yaşamı, okul hayatında dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konularda fikir ve tecrübe alışverişinde bulundular.
Mezunlarımıza, önce bizzat ışık olmayı başardıkları; sonrasında da öğrencilerimizin lise yıllarını aydınlattıkları için teşekkür eder, sevgilerimizi sunarız.
REHBERLİK DANIŞMA MERKEZİ