“2 KENT 2 DÜNYA”

ÖZEL MARMARA ANADOLU MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ

HANNOVER’DE

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Multi Medya Okulu’nun konuğu olarak beşinci kez Almanya’nın Hannover kentindeydi.

İki okulun beş yıldır birlikte yürüttükleri “2 Kent 2 Dünya” adlı uluslararası projenin Hannover turu, 5-12 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Bu yılki mesleki eğitim gezisine, proje sorumlusu Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Şadan Alptekin, Marmara Eğitim Kurumları kameramanı Tayfun Uzer ve beş öğrenci ile birlikte katıldı. Bugüne kadar iki okuldan 70 öğrencinin yararlandığı projeye bu yıl katılan beş öğrenci, MMBBS okulunun stüdyolarında radyo televizyon program çalışmaları yaptı. Ayrıca öğrenciler Hannover şehir merkezi başta olmak üzere, Wolfsburg Phaeno Müzesi, Hamburg ve bir masal kenti Celle'de de aktüel çekimlerde bulundular.

.

Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi