“HAYALİMİ PAYLAŞ RAP YARIŞMASI”

Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara Fen Lisesi  öğrencileri, okullarında dokuz yıldır başarıyla yürüttükleri “Hayalimi Paylaş” projesi kapsamında, bir çocuğun daha hayalini gerçekleştirebilmek için "Gel Bir Şarkı da Sen Söyle" sloganıyla, 15 Ocak Çarşamba günü, öğrencilerin yarışacakları ve jüri üyeliğini Türkçe rap müziğini birçok kişiye sevdirmiş, etkileyici sesi ve şarkılarındaki anlamlı sözlerle yüz binlerce hayrana sahip olan, NO 1 adı ile tanınan Sayın Can BOZOK’un yaptığı bir “Rap Yarışması” düzenlemişlerdir. Özel Marmara Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara Fen Lisesi   öğrencileri, Marmara Eğitim Kurumlarında öğretmenleri Zerrin Dinga’nın danışmanlığında “Hayalimi Paylaş” projesini yürütmektedirler. Türkiye’de bu projeyi yürüten ilk lise olan Özel Marmara Eğitim Kurumlarının öğrencileri, birçok çocuğun hayallerini gerçekleştirerek onların gözlerindeki pırıltıyı görme şansını yakalamışlardır. Hayalimi Paylaş Projesi, merkezi Amerika’da bulunan Make a Wish Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin 3-18 yaşları arasındaki hayati hastalık taşıyan çocukların, en büyük hayallerini "Yaşama gün katamazsınız ama güne yaşam ekleyebilirsiniz" sloganıyla bir gün içinde gerçekleştirerek yaşama tutunmalarını sağlarken gönüllülük bilincini arttırmak amacıyla lise ve üniversitelerde yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesidir.