“Şiir Her Yerde “ Adlı Şiir Sergimiz

Her yıl şubat ayında gelenekselleşmiş olduğu gibi bu yıl da şiir sergimiz, Hazırlık Sınıfı ve 9. Sınıf öğrencilerimizin ürünleriyle hayat buldu. Kolej, Meslek ve Fen Lisesi öğrencilerimizin yaratıcı düşünce, el emeği ,estetik duyguları ve şiir zevkleriyle oluşan ürünlerimiz çeşitlilik ve orijinal olması yönünde dikkat çekti. Göze çarpan eserler arasında ,İtalyan Keki maketi, nakışla işlenen şiir ,ağaç parkı ve bank ,balerin ve şans şiiri seçtiren küp, şiir tabloları, tişörtleri ve maskeleri bulunan sergimiz büyük beğeni ve ilgi gördü.

Yaratıcılık, el emeği ve estetiğin gücü göz önüne alınarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerince değerlendirilecek olan üç eser, ödüllendirilecektir.Şiir çalışmalarımız dönem boyunca fuayede sergilenecektir.