“Yüksek Öğretime Dokunmak” projemiz

Maltepe Üniversitesi ile iş birliği halinde yürüttüğümüz “Yüksek Öğretime Dokunmak” projemiz kapsamında okulumuz  11. sınıf öğrencileri ile Maltepe Üniversitesini ziyaret ettik.

Üç ayrı çalışmada öğrencilerimiz Mühendislik, Tıp, Mimarlık, İnsan ve Toplum Bilimleri, Eğitim, Hukuk, İşletme ve Yönetim Bilimleri, İletişim, Güzel Sanatlar Fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgi aldılar.

Öğrenciler aynı zamanda derslerin yapıldığı uygulama alanlarını da gördüler. Böylece özellikle Tıp, Hukuk ve Güzel Sanatlar Fakültelerinde derslerin uygulama alanlarını da tanıma şansı buldular. Ayrıca Güzel Sanatlar Fakültesinde Çizgi Filim ve Animasyon Bölümü’nün hazırladığı kısa bir atölye çalışmasına da katıldılar.