19. Geleneksel Cemal Yirmibeş Voleybol Turnuvası

14 Mayıs 2000’de elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz, okul voleybol takımımızın ve spor kulübümüzün voleybolcusu olan öğrencimiz Cemal Yirmibeş adına her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz voleybol turnuvamızın 19.sunu, 20-21 Şubat 2020’de okulumuzun spor salonunda gerçekleştirdik. Turnuvamıza Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Eyüboğlu Koleji, Bahçeşehir Koleji, TED Rönesans Koleji, Handan Hayrettin Lisesi, Kadir Has Lisesi, Bahçeşehir Fen Lisesi ve Marmara Koleji olmak üzere 8 takım katıldı. Çok çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Bahçeşehir Fen Lisesi 1’inci, Marmara Koleji 2’nci ve Eyüboğlu Koleji 3’üncü oldu. Okullara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Turnuvamıza katılan tüm okullara teşekkür ederiz.