9.SINIFLAR ARASI İNGİLİZCE MÜNAZARA

Özel Marmara Koleji 9. Sınıflar İngilizce Münazara karşılaşmasının ilk etabı 27 Şubat 2017 tarihinde, Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda düzenlendi. İlk etapta 9-A sınıfı ile 9-C sınıfı, 9-B sınıfı ile Fen Lisesi 9-A sınıfı karşı karşıya geldi. Kolej 9-A sınıfını Şevval Arslan, Pınar Erdem, Eylül Saray; Kolej 9-C sınıfını Elif Erdoğan, Tuna Özsoy, Jeremy Zalma adlı öğrenciler temsil ederken, 9-B sınıfını Azra Deniz Kasırga, Onur Kesepara, Ekin Özsoy ve Fen Lisesi 9. Sınıfları Efe Şencan, Efe Tan Çıbıkçı, Emir Mehmet Yılmaz adlı öğrenciler temsil etti. Öğrencilerimiz, “Teknoloji gençler için yararlı mıdır? Zararlı mıdır?”  ve “Okullarda tabletler, ders kitaplarının yerini almalı mıdır? Almamalı mıdır?” konularında fikirlerini İngilizce başarıyla ifade etmişlerdir. Yarışmada Kolej 9-A ve Fen Lisesi 9-A öğrencileri kendi etaplarının birincisi olmuşlardır.