9. Sınıflarda İngilizce Bilgi Yarışması Heyecanı

Marmara Koleji 9. Sınıf öğrencileri 8 Ocak 2016 Cuma günü,QUIZ SHOW’da İngilizce bilgilerini yarıştırdılar. İngilizce öğretmenleri Aslı Kaşdarma ve Zehra Hasır’ın hazırlayıp uyguladığı yarışmayı öğrencimiz Tuğçe Özen başarılı bir şekilde sundu. Kolej 9A’dan Eren Altun, Zeynep Akın, Güneş Deniz Sağnak; Kolej 9B’den Ege Tütüncü, Pelin Gökkuş, Onat Ribar; Kolej 9C’den  Ezgi Kaya, Alkış Bartu Tekin, Serkan Onar ile Fen Lisesi 9A’dan Beyza Karadağ, Çiğdem Çıtak ve Göktuğ Saygı sınıflarını temsilen kıyasıya yarıştılar. Yarışmanın kazanan sınıfı 9-C oldu.Kazanan ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.