ARMABEY PROJESİ

2014-2015 ARMABEY PROJE PLANLAMA TOPLANTISI

ATİNA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Özel Marmara Koleji, Bodrum Marmara Koleji, Beykent Okulları,Yunanistan’ın Selanik  ve Atina kentlerindeki Aristotelio, Mamalouka ve Paidagogiki Protoporia Okulları’nın  ortaklaşa gerşekleştirdiği ARMABEY Projesi’nin  Planlama toplantısına  bu yıl 25 Ekim 2014 tarihinde Atina’daki Paidagogiki Protoporia Okulu ev sahipliği yaptı. Proje çerçevesinde, Türk ve Yunanlı  öğrenciler  belirlenen bir  tema üzerinde çalışacaklar ve ürettikleri projeleri Nisan ayında tekrar Protoporia Okulu’nda  bir araya gelerek sunacaklar..Aristotelio Koleji ise Mart ayında düzenlenecek olan Model United Nations Konferansı’na ev sahipliği yapacak.Proje kapsamında ayrıca öğretmen değişim programı da yer almakta olup Türk ve Yunanlı öğretmenler Şubat ayı içerisinde bir hafta süre ile diğer bir okulda görev yapacaklar.

Öğrencileri araştırmaya yönlendiren, sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerini sağlayan ve yaratıcılık becerilerini ortaya çıkarmaları için teşvik eden ARMABEY projesi, eğitim adına atılan önemli adımdır.

.

Ozel Marmara Koleji