BEST BUDDIES TURKEY KULÜBÜ EŞLEŞTİRME TÖRENİ

Gençlerle El Ele” projemizi, 2019 -2020 eğitim-öğretim yılında “Best Buddies Turkey” programı içerisinde yer alarak bütün enerjimizle devam ettiriyoruz. Hedefimiz, 6 yıl önce kurduğumuz “Engelsiz Düşler Kulübü”ndeki gönüllülük çalışmalarımızı sosyal projelerle zenginleştirmek ve yürüttüğümüz çalışmalarımızı geliştirmektir. Bu amaçla Özel Marmara Eğitim Kurumları olarak toplumdaki zihinsel ve gelişim engelli bireyleri oldukları gibi kabul etme ve kabul görme yolunda adım atılmasına aracı olan uluslararası sivil toplum girişimi “Best  Buddies  Turkey” programına bu yıl da gönüllülerimiz  ile birlikte  devam etmenin gururunu  yaşıyoruz.

Projemizin 6. yılını kulüp öğretmenleri Damla ULUÖZ MEMİŞ ile Selin ALKAN GÜVEN rehberliğindeki 17 gönüllü öğrencimiz ve kardeş okulumuz Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ile birlikte yürütmekteyiz.

06.12.2019 Cuma günü Marmara Eğitim Kurumlarında yaptığımız eşleştirme töreniyle gönüllü öğrencilerimiz ile buddieleri tanışıp eğlenceli anlar yaşadıktan sonra hep birlikte bir tanışma yemeği yenildi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında projemizin dört adet toplu etkinliğinin yapılması ve eşleşen öğrencilerimizin bir yıl içerisinde sekiz adet bireysel buluşmayı gerçekleştirmeleri planlanmıştır. Toplu etkinliklerimizin ilk adımı, Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunun ziyaret edilerek öğrencilerimizin buddielerinin derslerine girmelerini ve birlikte vakit geçirmelerini sağlamak olacak.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.