Best Buddies Turkey Kulübü Atölye Etkinliği

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Best Buddies Turkey Kulübünün 1. toplu buluşması 9 Ocak 2020 Perşembe günü gerçekleşti.

Best Buddies Turkey Kulübü danışman öğretmenlerimiz Damla ULUÖZ MEMİŞ ve Selin ALKAN GÜVEN ile birlikte 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk aylarından itibaren çeşitli eğitim ve etkinliklere katılan 17 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz 09.01.2020 Perşembe günü Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim ve İş Okulundaki arkadaşlarıyla buluştu.

Resim-mozaik, mutfak ve ev dizaynı atölyesi çalışmaları olmak üzere üç grup halinde ayrılan kulüp öğrencilerimiz ve Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim ve İş Okulundaki arkadaşları eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Kulübümüzün 2. toplu etkinliğinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılının şubat ayında yapılması planlanmakta olup kulüp gönüllerimizin bireysel buluşmaları da devam edecektir.