Best Buddies Turkey Kulübü Eğitimleri Devam Ediyor

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde gönüllülük esasıyla 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi Best Buddies Turkey Kulübü, danışman öğretmenleri Damla ULUÖZ MEMİŞ ve Selin ALKAN GÜVEN rehberliğindeki gönüllü öğrencileriyle 27 Ekim 2019 Pazar günü, Eyüboğlu Kolejinde son eğitimleri olan “Engelliye Doğru Yaklaşım” seminerine katıldı.

Gönüllü öğrencilerimiz; İstanbul Aydın Üniversitesi Zihin Engelliler Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mine AKKAYNAK tarafından gerçekleştirilen sunumda zihin engelli, otizmli ve sosyal dezavantajlı bireyler hakkında bilgi edinerek bu bireylere toplumda doğru yaklaşımın nasıl olması gerektiği konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Projemizin bir sonraki aşamasında, 2019 Kasım ayı içerisinde, kardeş okulumuz Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Merkezi ile eşleşme törenimizin gerçekleşmesi hedeflenmektedir.