Best Buddies Turkey Kulübü Liderlik Seminerinde

Okulumuzun Damla Uluöz Memiş ve Selin Alkan Güven danışmanlığındaki Best Buddies Turkey Kulübü  12.10.2019 Cumartesi günü  İstek Belde Okullarında gerçekleştirilen “Liderlik” seminerine katıldı.

Seminer; Best Buddies Turkey Trakya Program Koordinatörü Recep Altınordu’nun  zihinsel dayanıklılık, zaman mühendisliği, gönüllülük, liderlik gibi kavramlara değindiği,  ilgi çekici örnekler ve anketlerle desteklediği sunumuyla başladı. Ardından AYDER ( Alternatif Yaşam Derneği)  tanıtıldı ve öğrencilerimiz altışarlı gruplar oluşturarak sürdürülebilir kalkınma için belirlenen  17 küresel hedefi inceleyip, bir sosyal problem belirleyerek bunun sistematik bir şekilde çözülmesi amacıyla görüş paylaşımında bulundular.

Gönüllü öğrencilerimizin, 27 Ekim 2019’da Eyüboğlu Kolejinde gerçekleşecek olan “Engelliye Doğru Yaklaşım” semineriyle eğitimlerini tamamlaması ve Kasım ayı içerisinde de Şöhret Kurşunoğlu  Özel Eğitim Okuluyla eşleşme töreninin gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.