Bilişim Teknolojileri
  • Dijital vatandaşlık kuralları çerçevesinde hareket edebilen,
  • Web ortamında sorgulamaya dayalı, araştırma yapma becerileri kazanabilen,
  • Aradıkları bilgiye ulaşma, buldukları bilgiyi gereksinimleri doğrultusunda diğer programlarla bütünleştirerek kullanabilme becerileri kazanabilen,
  • Teknoloji karşısında kendisine güvenen, tüm araştırma ve çalışmalarında teknolojiyi yaşamına kolaylık ve kalite katacak şekilde kullanabilen,
  • Yeni teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve teknolojiyi doğru, bilinçli kullanabilen bireyler olarak yetişmesini sağlamak hedefimizdir.

Okulumuz, Apple ve Google firmaları ile yaptığı kurumsal iş birliği ile eğitimde teknolojiyi her alanda en iyi şekilde kullanmayı amaç edinmiştir.

Google classroom ile internetin bulunduğu her ortamda öğretmen ve öğrenci iletişim halinde olabilmektedir. Ödev ve projeler bu platformda takip edilebilmekte ve gerektiğinde online çalışmalarla öğrenme desteklenmektedir.

Her sınıfta bulunan akıllı tahta ve projeksiyon, öğretmenlere gerektiğinde konuları teknoloji desteği ile sunma olanağı sağlamaktadır.