CAMBRIDGE

CAMBRIDGE SINAVI

Cambridge Assessment English sınavları, dünyada İngilizce konuşulan tüm ülkelerdeki okullar, üniversiteler, özel sektör ve kamu sektörleri tarafından tanınmakta ve kabul görmektedir. Bir Cambridge Assessment English sınavında başarılı olan öğrenci, İngilizce seviyesini gösteren uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifikaya sahip olur. Cambridge English Yeterlikleri, İngilizce öğrenmeyi keyifli, etkili ve ödüllendirici kılan geniş kapsamlı sınavlardır. Okulumuzda Starters, Movers, Flyers olmak üzere Young Learners Sınavları, KET, PET ve FCE sınavları uygulanmaktadır.

CAMBRIDGE SINAVI

Young Learners Sınavları

7-12 yaş arası İngilizce öğrenimi gören çocuklara yönelik olarak sınav tekniği öğretme, gelecekte girecekleri daha ciddi sınavlar için akademik alt yapı oluşturma ve seviye tespit amacıyla tasarlanmış geniş kapsamlı sınavlardır.

  • Pre A1 Starters: İlk anahtar düzeydir ve 7-11 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanmıştır.
  • A1 Movers: İkinci anahtar düzeydir ve 8-12 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanmıştır.
  • A2 Flyers: Üçüncü anahtar düzeydir ve 9-12 yaşları arası çocuklara yönelik hazırlanmıştır.

CAMBRIDGE SINAVI

Key English Test (KET)

  • KET, Cambridge temel grup sınavlarına girmek isteyen öğrenciler tarafından atılacak ilk adımdır.

Preliminary English Test (PET)

  • PET, Cambridge temel grup sınavlarının ikinci seviyesidir. Bu seviyedeki kişilerin, yaşadıkları yerde veya yabancı bir ülkede, İngilizce kullanmalarını gerektiren bir dizi günlük olay içinde ana dili İngilizce olan veya olmayan kişilerle iletişim kurabilmesi gerekmektedir.

First Certificate of English (FCE)

  • Orta seviye üstü bir sınav olup, adayların yabancı dil becerilerinin tümünde başarılı olmasını gerektirir. Bu sınavda başarılı olunduğu taktirde alınan sertifika ile öğrencimiz Türkiye’deki Üniversitelerin çoğunun İngilizce hazırlık bölümlerini atlayabilir.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.