Gençlik Parlamentosu’nda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz, Türkiye’yi uluslararası konferanslarda temsil etmeye hak kazanmışlardır.

İstanbul Marmara Koleji olarak Misyonumuz : Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ulusal kimliğiyle gurur duyan, bilgi çağının gerektirdiği donanıma, küresel bakış açısına ve 21. Yüzyıl becerilerine sahip, ana dilde, İngilizce ve modern dilleri etkili kullanarak ulusal ve uluslararası platformlarda var olabilen, bir üst öğrenime hazır, yaşam boyu öğrenmeyi öğrenmiş, ülkesini başarıyla temsil edebilecek dünya vatandaşları yetiştirmektir. Tarih öğretmenimiz Zülal Eroğlu ve İngilizce öğretmenimiz Sitem Sipahi danışmanlığında okulumuzda başarıyla faaliyet göstermekte olan Avrupa gençlik Parlamentosu kulübü öğrencileri, bu Misyonu layıkıyla gerçekleştirmektedir.

25.Ulusal Avrupa Gençlik Parlamentosu’nda (25th National Selection Conference of EYP Turkey) okulumuzu temsil eden ve uluslararası jüri tarafından değerlendirilen öğrencilerimiz, Türkiye’yi uluslararası konferanslarda temsil etmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı kutluyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.