Genel Bilgilendirme

Bodrum Özel Marmara Kolejinin felsefesi; Atatürkçü, demokrasiye inanan, kendi kültürünü ve diğer kültürleri tanıyan, dili iyi kullanabilen, araştıran, sorgulayan ve sorunlara çözüm üretebilen, duygu ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen, edindiği bilgileri yaşam becerilerine dönüştürebilen, özgüvenli, mutlu ve duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Öğrencilerimizin sadece yaşadıkları toplumda değil, uluslararası platformda da başarılı ve aranan bireyler olması öncelikli hedeflerimizdendir. Bu bilinçle kurumumuz “Yaşam Boyu Eğitim” felsefesinden yola çıkarak birçok projede yer almaktadır. Öğrencilerimizin kendilerini tanıyabilmeleri, ilgi ve yeteneklerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı edinebilmeleri, girişimci olabilmeleri, grup çalışmalarına katılabilmeleri ve aldıkları sorumlulukları yerine getirebilmeleri gibi olumlu tutum ve davranışları kazanabilmeleri hedeflenmektedir. Bu amaçla öğrencilerimiz, eğitim programımızın her aşamasında disiplinler arası geliştirilen, çok yönlü çeşitli aktivitelerle desteklenir. 

Yenilikleri takip eden deneyimli öğretmen kadrosu, öğrenciye birçok sosyal etkinlik olanağı sunabilen fiziki koşulları ve teknolojinin en gelişmiş olanaklarını kullanan teknik donanımı ile ülkemizin ve Avrupa’nın en seçkin okullarından biri olan Bodrum Özel Marmara Koleji, 21. Yüzyılın Dünya Okulu olarak öğrenci ve velilerimiz için bir ayrıcalıktır.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.