HAYALİMİ PAYLAŞ SKEÇ YARIŞMASI

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, okullarında yıldır başarıyla yürüttükleri “Hayalimi Paylaş” projesi kapsamında, bir çocuğun daha hayalini gerçekleştirebilmek için "Hayallerini Sahneye Taşı" sloganıyla, 6 Ocak Cuma günü, skeçleriyle yarıştıkları ve jüri üyeliğini şarkıcı ve besteci Ayla Çelik’in yaptığı bir “Skeç Yarışması” düzenlemişlerdir. Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Marmara Eğitim Kurumları’nda öğretmenleri Zerrin Dinga koordinatörlüğünde  “Hayalimi Paylaş” projesini yürütmektedirler. Türkiye’de bu projeyi yürüten ilk lisenin öğrencileri olan Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, şu ana kadar dilek çocuklarının hayallerini gerçekleştirirken gözlerindeki pırıltıyı görme şansını yakalamıştır. Hayalimi Paylaş Projesi, merkezi Amerika’da bulunan Make a Wish Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin 3-18 yaşları arasındaki, hayati hastalık taşıyan çocukların, en büyük hayallerini "Yaşama gün katamazsınız ama güne yaşam ekleyebilirsiniz" sloganıyla bir gün içinde gerçekleştirerek yaşama tutunmalarını sağlarken, gönüllülük bilincini arttırma amacıyla lise ve üniversitelerde yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesidir.