İngilizce Öğretmenlerimiz Toefl Öğretmen Eğitimi Seminerinde

15.08.2018’de Marmara Koleji Lisesi öğretmenleri ETS ( Educational Testing Service )’den öğretmen eğitmeni Okan Önalan tarafından verilen ‘ Toefl Öğretmen Eğitimi ‘ seminerine katıldılar.

Kartepe Marmara Koleji İngilizce öğretmenlerinin de katıldığı çalıştayda öğretmenlerimiz bu sene okulumuzda uygulanmaya başlayacak Toefl Junior ve ITP sınavlarının kapsamı , geçerliliği ve uygulanması ile ilgili bilgiler edinme imkanı buldular.

Bunun yanında , 21. Yüzyıl becerilerinin öğrencilerimize en iyi şekilde kazandırılması için  yeni eğitim ve öğretim yılında  sınıflarında uygulayacakları metodları  interaktif bir ortamda öğretmenlerimiz keyifli bir şekilde önce kendileri deneyimleyerek , tekrar öğrencilik günlerine geri döndüler.