İstanbul MARMARALILAR ERASMUS İLE MÜNİH’TEYDİ.

İstanbul MARMARA KOLEJİ  öğrencileri  AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS PLUS OKUL ORTAKLIĞI projesi “Made in Europe” başlıklı  çalışmaları sürdürmek için  Almanya’nın Münih kentinde, Almanya, Hollanda, Macaristan ve Polonya’dan altı okulun öğrencileriyle buluştu ve kaynaştı.

10-16 Ekim 2016 tarihlerinde Almanya’da München Moosach Gymnasium okulunun ev sahipliği yaptığı çalışmalarda İstanbul Marmara Kolejinden Akademik Koordinatör Nur ŞAHİN ve İngilizce Öğretmeni Zehra HASIR, sekiz öğrencimize rehberlik etmiştir. Spor, sanat, müzik, fen ve tarih konularının ele alındığı“Made in Europe” projesinde ana tema “Resim” olup çeşitli evrensel konular Graffiti sanatıyla yansıtılmıştır.

Almanya’da ailelerin evlerinde konaklayan öğrencilerimiz Melisa Tazegül, Zeynep Akın, Dilara Alan, Emir Demirhan, Serkan Onar, Alkış Tekin, Arif Koca ve Ülkem Hancar  farklı ülkelerden akranlarıyla okul içinde ve dışında çeşitli proje çalışmaları ve gezilere katılıp yabancı dil aracılığıyla iletişim, kültürel ve sosyal etkileşim ve tarihi mirası tanıma fırsatı bulmuş ve unutamayacakları keyifli anlar yaşamışlardır.   

İstanbul’un ve okulumuzun tanıtımının da yapıldığı Münih gezisinin ardından; İstanbul Marmara Koleji, Mart 2017’de Erasmus Plus Projesine ev sahipliği yapmak için hazırlıklara başlamıştır.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.