MARMARA KOLEJİ’NDE KARİYER GÜNLERİ

5 Kasım 2015 Perşembe günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda Marmara Eğitim Kurumları Rehberlik Danışma Merkezi tarafından düzenlenen, “Kariyer Günleri-1”kapsamında Tıp, Mimarlık ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği mesleklerinin tanıtımı yapılmıştır.

Etkinliğe, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalından Doç.Dr. Nesrin Sarıman ile  İntörn öğrencisi İbrahim Demiröğen, Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Ünal Demiraslan ve yine özel bir mühendislik şirketinin sahibi olan Elektrik Mühendisi Sertaç Gökçek konuşmacı olarak katılmışlardır.

Meslek erbapları; öncelikle kendi kariyerlerinden bahsetmiş, sonra da üniversite hayatı ile ilgili (ders içeriklerinden, öğrencilik hayatından vs.) kısacası deneyimlerden ve yine mesleklerinin iş alanları ve deneyimlerinden, kariyer durumlarından bahsederek son kısımda ise öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtlamışlardır.

Öğrencilerimiz etkinliğe büyük ilgi göstermiş ve meslek seçimi konusunda aydınlanmışlardır.