MARMARA KOLEJI ARCMUN SELANIK MODEL BIRLESMIS MILLETLER KONFERANSI’NDA

Marmara Koleji öğrencileri öğretmenleri G. Pınar Çırpanlı rehberliğinde 1- 4 Mart tarihleri arasında Selanik’te Aristotelio Kolejinin düzenlediği ArcMUN Model Birleşmiş Milletler toplantısına katıldılar.

Öğrencilerimiz; Emir Ergenekon,  Onat Ribar, Ege Kayıhan,  Göksu Sönmez, Ece Gülatma, Güneş Deniz Sağnak, Çiğdem Çıtak , Pınar Erdem,  Sude Nazlı Durmuş ve Bartu Dede üç gün süren konferansta Singapur delegeleri olarak farklı komitelerde görev aldılar. Bu konferansta öğrencilerimiz, daha barışçıl bir dünyada yaşamak için küresel sorunlara dünya diplomasisi içinde çözüm önerileri üreterek kişisel gelişim, dil gelişimi, kültürel gelişim,  strateji  geliştirme, Birleşmiş Milletler  kural ve prosedürlerini öğrenme  gibi pek çok konuda deneyim kazandılar.