MARMARA KOLEJİ BASKETBOL TURNUVASI

7.12.2016 Çarşamba günü, Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanlığı’nın okulumuzda düzenlediği “Özel Okullar Arası Genç Erkek Basketbol Turnuvası”na yoğun bir ilgi gösterildi. Turnuva; Üsküdar Amerikan Lisesi, Uğur Okulları, Darüşşafaka ve Marmara Koleji’nin katılımıyla gerçekleşti. Turnuvanın ilk maçı Marmara Koleji ve Uğur Okulları arasında oldu. Sahadan 55-40’lık skorla ayrılan Marmara Koleji, finale adını yazdırmayı başardı. Turnuvanın ikinci maçında Üsküdar Amerikan Lisesi ile Darüşşafaka karşı karşıya geldi. Sahadan 64-59 skorla ayrılan Darüşşafaka, ismini finale yazdıran diğer takım oldu.3.lük maçında Üsküdar Amerikan Lisesi, Uğur okullarını 76-35 rahat bir skorla geçerek turnuvayı 3. olarak bitirdi. Uğur okulları ise 4. olarak turnuvayı tamamladı. Final maçı son anına kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son periyoda kadar başa baş geçen maçı Darüşşafaka 63-48 kazanarak turnuvayı 1. olarak bitiren takım oldu. Marmara Koleji turnuvada 2 oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu MVP Darüşşafaka takımından Samet Karakuş seçildi.