MARMARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ “SAHNEDEN TUVALE” ADLI RESİM SERGİSİNDE

Meslek Lisesi 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Galerisinde 8 Şubat Perşembe günü açılışı yapılan ve 28 Şubat’a kadar açık kalacak “Sahneden Tuvale” adlı resim sergisini ziyaret etti.

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin bünyesinde hazırlıkları tamamlanan, ressam Mehmet Özen ile tiyatro sanatçısı ve yönetmen Murat Ozan küratörlüğünde gerçekleşen sergide, sahnelerden tanıdığımız oyuncu, yönetmen ve sahne tasarımcılarının farklı disiplinlerde üretilmiş eserleri yer alıyor.