Marmara Koleji Mezuniyetini Çırağan Sarayı’nda Kutladı

Marmara Koleji 2012-2013 mezuniyet balosu 24 Haziran 2013 tarihinde Çırağan Sarayın da gerçekleşti.2012-2013 Özel Marmara Koleji, Özel Marmara Fen Lisesi, Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin LYS sınavlarından sonra Çırağan Sarayında düzenlenen balo ile mezuniyetlerini kutladılar.

Büyük coşku içinde geçen bu muhteşem baloda Çırağan’ın eşsiz atmosferinde, muhteşem saray mutfağından lezzetlerle başlayan ve ilerleyen saatlerde öğretmenleri ve arkadaşlarıyla dans eden ve mezuniyet pastasını kesen öğrenciler bu özel günü coşkuyla kutladılar.

Marmara Koleji Müdürü Mehmet Alkan’ın yaptığı açılış konuşmasında ‘’Marmara Eğitim Kurumlarının liseleriyle tanışırken sizlere bir ‘’ Dünya Okulu’’ olmak için attığımız adımlardan, yaptığımız çalışmalardan, yürüttüğümüz projelerden ve geleceğe yönelik planlarımızdan söz etmiştik. Marmara ailesi olarak sizlere vermiş olduğumuz sözü tutmanın onurunu, kıvancını ve gururunu yaşıyoruz. Artık sizler bir Dünya Okulu mezunlarısınız.’’diyerek sözlerine devam etti.

Kurulduğu yıldan bu güne kadar 2.242 mezun veren Marmara Koleji Türkiye’nin ve Dünya’nın seçkin üniversitelerine öğrencilerini başarıyla yerleştirmiştir.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.