Marmara Koleji Öğrencileri Aristoleıo Koleji’nde

16-19 Mart 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinde bulunan Aristotelio Koleji’nde gerçekleştirilen 14. MUN konferansına Marmara Koleji 11-IB sınıfı öğrencilerinden Melissa Candan, Armağan Kandemir, Oliver Yalçın Wells, Defne Su Gökçeer, Doğa Gizem Nakiboğlu, Özge Atlı, Atacan Özbiçer; Özel Marmara Fen Lisesi 10-A sınıfı öğrencilerinden Ayliz Baykut Özel Marmara Koleji Edebiyat Öğretmeni Selcan Çelik ve İngilizce Öğretmeni Burak Demirkazık ile birlikte katılmışlardır. Öğrencilerimizin gözlemci olarak katıldıkları Model United Nations komitelerinde insan hakları, sağlık, ekonomi, küresel ısınma, göçmen sorunu, çevre problemleri, güvenlik sorunları, savaş, silahlanma gibi küresel problemlere çözüm önerileri üzerine tartışılmıştır. Öğrencilerimizin Monaco’nun sorumluluklarını üstlendikleri komitelerde okulumuz adına açılış konuşmasını Melissa Candan yapmıştır.

16-19 Mart tarihleri arasında Yunanistan’da bulunan öğrencilerimiz konferans dışında vakitlerini kültürel gezilerle geçirmiş ve Atamızın evini ziyaret etmişlerdir.