Marmaralılar Cumhuriyetin İzinde

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 96. Yılı Kutlama Programı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve emeği geçen tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı 1999 mezunlarımızdan Ali Ata Kavame yaptı.

Marmara İlköğretim Okulu ve Marmara Kolejinin ortak çalışmaları ile gerçekleştirilen törenimiz, koromuzun söylediği güzel cumhuriyet marşları ile başladı. Daha sonra öğrencilerimizin okumuş olduğu şiirler,  tiyatro oyunları ve lise hazırlık öğrencilerimizin oratoryo sunumu ile Cumhuriyetimizin önemi vurgulandı. Törenimiz Marmara Koleji orkestrasının muhteşem şarkıları ile son buldu.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.