ÖZEL MARMARA KOLEJİ 10.SINIFLAR ARASI İNGİLİZCE MÜNAZARANIN ARDINDAN “WORLD SCHOLARS CUP”A HAZIRLANIYORUZ

“Debate” in ( İngilizce Münazara) ardından, artık World Scholars Cup’a hazırlanıyoruz. Özel Marmara Koleji 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı, 10. Sınıflar Arası İngilizce Münazara Finali, Kolej 10-A ile 10-B sınıfları arasında yapılarak 30 Aralık 2016 günü çekişmeli bir şekilde sona erdi. Öğrenciler "Eğitim, toplum mu yoksa aile tarafından mı verilir?"  sorusunu tartıştılar ve 10-B sınıfı yapmış oldukları savunma ile galip geldi. Marmara Koleji Yabancı Diller Bölüm başkanımız birincilere İngilizce roman ödüllerini takdim etti. Bundan sonraki aşamada yarışmaya katılan dört takımın “World Scholars Cup” Türkiye elemelerinde okulumuzu temsil edeceğini ilan etti.